Bilete de avion ieftine spre Kunming

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kunming pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kunming din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kunming fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kunming sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kunming este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kunming este deservit de către aeroporturile: Kunming Changshui International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kunming poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kunming din timp.

Informații generale despre Kunming

Kunming se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KMG. Populația în Kunming este aproximativ 3855346 de rezidenți.

Fusul orar în Kunming: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Kunming și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.