Bilete de avion ieftine spre Kuala Lumpur

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kuala Lumpur pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kuala Lumpur din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kuala Lumpur fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kuala Lumpur sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kuala Lumpur este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kuala Lumpur este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional din Kuala Lumpur, Sultan Abdul Aziz Shah.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kuala Lumpur poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kuala Lumpur din timp.

Informații generale despre Kuala Lumpur

Kuala Lumpur se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KUL. Populația în Kuala Lumpur este aproximativ 1453975 de rezidenți.

Fusul orar în Kuala Lumpur: Asia/Kuala_Lumpur UTC +0800, diferența de timp între Kuala Lumpur și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.