Bilete de avion ieftine spre Kristiansand

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kristiansand pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kristiansand din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kristiansand fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kristiansand sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kristiansand este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kristiansand este deservit de către aeroporturile: Kristiansand Airport, Kjevik.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kristiansand poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kristiansand din timp.

Informații generale despre Kristiansand

Kristiansand se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KRS. Populația în Kristiansand este aproximativ 63814 de rezidenți.

Fusul orar în Kristiansand: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Kristiansand și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.