Bilete de avion ieftine spre Krabi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Krabi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Krabi din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Krabi fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Krabi sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Krabi este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Krabi este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Krabi.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Krabi poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Krabi din timp.

Informații generale despre Krabi

Krabi se află în Thailanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KBV. Populația în Krabi este aproximativ 31219 de rezidenți.

Fusul orar în Krabi: Asia/Bangkok UTC +0700, diferența de timp între Krabi și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.