Bilete de avion ieftine spre Kota Bharu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kota Bharu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kota Bharu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kota Bharu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kota Bharu sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kota Bharu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kota Bharu este deservit de către aeroporturile: Sultan Ismail Petra.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kota Bharu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kota Bharu din timp.

Informații generale despre Kota Bharu

Kota Bharu se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KBR. Populația în Kota Bharu este aproximativ 1459994 de rezidenți.

Fusul orar în Kota Bharu: Asia/Kuala_Lumpur UTC +0800, diferența de timp între Kota Bharu și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.