Bilete de avion ieftine spre Kostroma

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kostroma pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kostroma din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kostroma fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kostroma sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kostroma este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kostroma este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kostroma poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kostroma din timp.

Informații generale despre Kostroma

Kostroma se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KMW. Populația în Kostroma este aproximativ 277656 de rezidenți.

Fusul orar în Kostroma: Europe/Moscow UTC +0300, diferența de timp între Kostroma și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.