Bilete de avion ieftine spre Kona

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kona pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kona din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kona fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kona sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kona este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kona este deservit de către aeroporturile: Kona International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kona poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kona din timp.

Informații generale despre Kona

Kona se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KOA. Populația în Kona este aproximativ 11975 de rezidenți.

Fusul orar în Kona: Pacific/Honolulu UTC -1000, diferența de timp între Kona și Chișinău este de minus 13:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.