Bilete de avion ieftine spre Kolkata

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kolkata pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kolkata din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kolkata fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kolkata sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kolkata este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kolkata este deservit de către aeroporturile: Netaji Subhas Chandra Bose International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kolkata poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kolkata din timp.

Informații generale despre Kolkata

Kolkata se află în India. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CCU. Populația în Kolkata este aproximativ 4631392 de rezidenți.

Fusul orar în Kolkata: Asia/Kolkata UTC +0530, diferența de timp între Kolkata și Chișinău este de plus 02:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.