Bilete de avion ieftine spre Kokkola

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kokkola pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kokkola din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kokkola fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kokkola sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kokkola este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kokkola este deservit de către aeroporturile: Kokkola-Pietarsaari.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kokkola poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kokkola din timp.

Informații generale despre Kokkola

Kokkola se află în Finlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KOK. Populația în Kokkola este aproximativ 35586 de rezidenți.

Fusul orar în Kokkola: Europe/Helsinki UTC +0300, diferența de timp între Kokkola și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.