Bilete de avion ieftine spre Klaipeda

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Klaipeda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Klaipeda din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Klaipeda fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Klaipeda sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Klaipeda este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Klaipeda este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Klaipeda poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Klaipeda din timp.

Informații generale despre Klaipeda

Klaipeda se află în Lituania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KLJ. Populația în Klaipeda este aproximativ 192307 de rezidenți.

Fusul orar în Klaipeda: Europe/Vilnius UTC +0300, diferența de timp între Klaipeda și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.