Bilete de avion ieftine spre Klagenfurt

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Klagenfurt pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Klagenfurt din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Klagenfurt fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Klagenfurt sunt cele mai solicitate în lunile Februarie, Ianuarie și Iunie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Klagenfurt este în Aprilie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Klagenfurt este deservit de către aeroporturile: Klagenfurt.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Klagenfurt poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Klagenfurt din timp.

Informații generale despre Klagenfurt

Klagenfurt se află în Austria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KLU. Populația în Klagenfurt este aproximativ 90610 de rezidenți.

Fusul orar în Klagenfurt: Europe/Vienna UTC +0100, diferența de timp între Klagenfurt și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.