Bilete de avion ieftine spre Kirkenes

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kirkenes pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kirkenes din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kirkenes fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kirkenes sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kirkenes este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kirkenes este deservit de către aeroporturile: Kirkenes Airport, Høybuktmoen.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kirkenes poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kirkenes din timp.

Informații generale despre Kirkenes

Kirkenes se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KKN. Populația în Kirkenes este aproximativ 3498 de rezidenți.

Fusul orar în Kirkenes: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Kirkenes și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.