Bilete de avion ieftine spre Kinshasa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kinshasa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kinshasa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kinshasa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kinshasa sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kinshasa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kinshasa este deservit de către aeroporturile: N djili.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kinshasa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kinshasa din timp.

Informații generale despre Kinshasa

Kinshasa se află în Republica Democrată Congo. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FIH. Populația în Kinshasa este aproximativ 7785965 de rezidenți.

Fusul orar în Kinshasa: Africa/Kinshasa UTC +0100, diferența de timp între Kinshasa și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.