Bilete de avion ieftine spre Kinmen

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kinmen pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kinmen din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kinmen fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kinmen sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kinmen este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kinmen este deservit de către aeroporturile: Kinmen.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kinmen poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kinmen din timp.

Informații generale despre Kinmen

Kinmen se află în Taiwan, Republica Populară Chineză. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KNH. Populația în Kinmen este aproximativ 37507 de rezidenți.

Fusul orar în Kinmen: Asia/Shanghai UTC +0800, diferența de timp între Kinmen și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.