Bilete de avion ieftine spre Kiev

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kiev pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kiev din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kiev fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kiev sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kiev este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kiev este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Borispol, Aeroportul Internațional Kiev. Zborurile directe spre Kiev sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Ukraine International Airline.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kiev poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kiev din timp.

Informații generale despre Kiev

Kiev se află în Ucraina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - IEV. Populația în Kiev este aproximativ 2797553 de rezidenți.

Fusul orar în Kiev: Europe/Kiev UTC +0300, diferența de timp între Kiev și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Kiev

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Kiev: