Bilete de avion ieftine spre Khudzhand

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Khudzhand pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Khudzhand din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Khudzhand fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Khudzhand sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Khudzhand este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Khudzhand este deservit de către aeroporturile: Khujand.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Khudzhand poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Khudzhand din timp.

Informații generale despre Khudzhand

Khudzhand se află în Tadjikistan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LBD. Populația în Khudzhand este aproximativ 144865 de rezidenți.

Fusul orar în Khudzhand: Asia/Dushanbe UTC +0500, diferența de timp între Khudzhand și Chișinău este de plus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.