Bilete de avion ieftine spre Kharkov

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kharkov pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kharkov din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kharkov fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kharkov sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kharkov este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kharkov este deservit de către aeroporturile: Kharkiv International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kharkov poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kharkov din timp.

Informații generale despre Kharkov

Kharkov se află în Ucraina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HRK. Populația în Kharkov este aproximativ 1430885 de rezidenți.

Fusul orar în Kharkov: Europe/Zaporozhye UTC +0300, diferența de timp între Kharkov și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.