Bilete de avion ieftine spre Kermanshah

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kermanshah pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kermanshah din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kermanshah fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kermanshah sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kermanshah este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kermanshah este deservit de către aeroporturile: Kermanshah.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kermanshah poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kermanshah din timp.

Informații generale despre Kermanshah

Kermanshah se află în Iran. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KSH. Populația în Kermanshah este aproximativ 621100 de rezidenți.

Fusul orar în Kermanshah: Asia/Tehran UTC +0430, diferența de timp între Kermanshah și Chișinău este de plus 01:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.