Bilete de avion ieftine spre Kerkyra

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kerkyra pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kerkyra din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kerkyra fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kerkyra sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kerkyra este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kerkyra este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Corfu.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kerkyra poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kerkyra din timp.

Informații generale despre Kerkyra

Kerkyra se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CFU. Populația în Kerkyra este aproximativ 27003 de rezidenți.

Fusul orar în Kerkyra: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Kerkyra și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.