Bilete de avion ieftine spre Kemi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kemi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kemi din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kemi fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kemi sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kemi este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kemi este deservit de către aeroporturile: Kemi-Tornio.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kemi poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kemi din timp.

Informații generale despre Kemi

Kemi se află în Finlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KEM. Populația în Kemi este aproximativ 22641 de rezidenți.

Fusul orar în Kemi: Europe/Helsinki UTC +0300, diferența de timp între Kemi și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.