Bilete de avion ieftine spre Kefalonia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kefalonia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kefalonia din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kefalonia fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kefalonia sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Iunie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kefalonia este în Mai, Iulie și Ianuarie.

Orașul Kefalonia este deservit de către aeroporturile: Kephalonia International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kefalonia poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kefalonia din timp.

Informații generale despre Kefalonia

Kefalonia se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - EFL. Populația în Kefalonia este aproximativ 35801 de rezidenți.

Fusul orar în Kefalonia: Europe/Athens UTC +0200, diferența de timp între Kefalonia și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.