Bilete de avion ieftine spre Kavieng

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kavieng pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kavieng din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kavieng fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kavieng sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kavieng este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kavieng este deservit de către aeroporturile: Kavieng.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kavieng poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kavieng din timp.

Informații generale despre Kavieng

Kavieng se află în Papua Noua Guinee (Niugini). Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KVG. Populația în Kavieng este aproximativ 19849 de rezidenți.

Fusul orar în Kavieng: Pacific/Port_Moresby UTC +1000, diferența de timp între Kavieng și Chișinău este de plus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.