Bilete de avion ieftine spre Kavalla

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kavalla pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kavalla din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kavalla fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kavalla sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kavalla este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kavalla este deservit de către aeroporturile: Kavala International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kavalla poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kavalla din timp.

Informații generale despre Kavalla

Kavalla se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KVA. Populația în Kavalla este aproximativ 54027 de rezidenți.

Fusul orar în Kavalla: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Kavalla și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.