Bilete de avion ieftine spre Kaunas

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kaunas pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kaunas din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kaunas fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kaunas sunt cele mai solicitate în lunile August, Iulie și Septembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kaunas este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kaunas este deservit de către aeroporturile: Kaunas. Zborurile directe spre Kaunas sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană RyanAir (Ireland).

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kaunas poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kaunas din timp.

Informații generale despre Kaunas

Kaunas se află în Lituania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KUN. Populația în Kaunas este aproximativ 374643 de rezidenți.

Fusul orar în Kaunas: Europe/Vilnius UTC +0300, diferența de timp între Kaunas și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Kaunas: