Bilete de avion ieftine spre Katowice

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Katowice pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Katowice din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Katowice fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Katowice sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Katowice este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Katowice este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Katowice.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Katowice poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Katowice din timp.

Informații generale despre Katowice

Katowice se află în Polonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KTW. Populația în Katowice este aproximativ 317316 de rezidenți.

Fusul orar în Katowice: Europe/Warsaw UTC +0200, diferența de timp între Katowice și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.