Bilete de avion ieftine spre Kathmandu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kathmandu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kathmandu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kathmandu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kathmandu sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kathmandu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kathmandu este deservit de către aeroporturile: Tribhuvan International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kathmandu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kathmandu din timp.

Informații generale despre Kathmandu

Kathmandu se află în Nepal. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KTM. Populația în Kathmandu este aproximativ 1442271 de rezidenți.

Fusul orar în Kathmandu: Asia/Kathmandu UTC +0545, diferența de timp între Kathmandu și Chișinău este de plus 02:45 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.