Bilete de avion ieftine spre Kastoria

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kastoria pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kastoria din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kastoria fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kastoria sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kastoria este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kastoria este deservit de către aeroporturile: Kastoria National.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kastoria poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kastoria din timp.

Informații generale despre Kastoria

Kastoria se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KSO. Populația în Kastoria este aproximativ 50322 de rezidenți.

Fusul orar în Kastoria: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Kastoria și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.