Bilete de avion ieftine spre Kastelorizo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kastelorizo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kastelorizo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kastelorizo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kastelorizo sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kastelorizo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kastelorizo este deservit de către aeroporturile: Kastellorizo.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kastelorizo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kastelorizo din timp.

Informații generale despre Kastelorizo

Kastelorizo se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KZS. Populația în Kastelorizo este aproximativ 492 de rezidenți.

Fusul orar în Kastelorizo: Europe/Istanbul UTC +0300, diferența de timp între Kastelorizo și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.