Bilete de avion ieftine spre Karpathos

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Karpathos pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Karpathos din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Karpathos fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Karpathos sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Karpathos este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Karpathos este deservit de către aeroporturile: Karpathos Island National.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Karpathos poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Karpathos din timp.

Informații generale despre Karpathos

Karpathos se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AOK. Populația în Karpathos este aproximativ 6511 de rezidenți.

Fusul orar în Karpathos: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Karpathos și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.