Bilete de avion ieftine spre Karaganda

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Karaganda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Karaganda din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Karaganda fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Karaganda sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Karaganda este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Karaganda este deservit de către aeroporturile: Sary-Arka.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Karaganda poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Karaganda din timp.

Informații generale despre Karaganda

Karaganda se află în Kazahstan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KGF. Populația în Karaganda este aproximativ 451800 de rezidenți.

Fusul orar în Karaganda: Asia/Almaty UTC +0600, diferența de timp între Karaganda și Chișinău este de plus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.