Bilete de avion ieftine spre Kaohsiung

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kaohsiung pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kaohsiung din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kaohsiung fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kaohsiung sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kaohsiung este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kaohsiung este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional Kaohsiung.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kaohsiung poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kaohsiung din timp.

Informații generale despre Kaohsiung

Kaohsiung se află în Taiwan, Republica Populară Chineză. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KHH. Populația în Kaohsiung este aproximativ 1519711 de rezidenți.

Fusul orar în Kaohsiung: Asia/Taipei UTC +0800, diferența de timp între Kaohsiung și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.