Bilete de avion ieftine spre Kangerlussuaq

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kangerlussuaq pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kangerlussuaq din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kangerlussuaq fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kangerlussuaq sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kangerlussuaq este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kangerlussuaq este deservit de către aeroporturile: Kangerlussuaq.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kangerlussuaq poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kangerlussuaq din timp.

Informații generale despre Kangerlussuaq

Kangerlussuaq se află în Groenlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SFJ. Populația în Kangerlussuaq este aproximativ 499 de rezidenți.

Fusul orar în Kangerlussuaq: America/Godthab UTC -0200, diferența de timp între Kangerlussuaq și Chișinău este de minus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.