Bilete de avion ieftine spre Kaliningrad

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kaliningrad pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kaliningrad din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kaliningrad fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kaliningrad sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Septembrie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kaliningrad este în Decembrie, Ianuarie și Ianuarie.

Orașul Kaliningrad este deservit de către aeroporturile: Khrabrovo. Zborurile directe spre Kaliningrad sunt deservite de 6 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Aeroflot Russian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kaliningrad poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kaliningrad din timp.

Informații generale despre Kaliningrad

Kaliningrad se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KGD. Populația în Kaliningrad este aproximativ 434954 de rezidenți.

Fusul orar în Kaliningrad: Europe/Kaliningrad UTC +0200, diferența de timp între Kaliningrad și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Kaliningrad

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Kaliningrad: