Bilete de avion ieftine spre Kalibo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kalibo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kalibo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kalibo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kalibo sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kalibo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kalibo este deservit de către aeroporturile: Kalibo International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kalibo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kalibo din timp.

Informații generale despre Kalibo

Kalibo se află în Filipine. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KLO. Populația în Kalibo este aproximativ 56845 de rezidenți.

Fusul orar în Kalibo: Asia/Manila UTC +0800, diferența de timp între Kalibo și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.