Bilete de avion ieftine spre Kalamata

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kalamata pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kalamata din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kalamata fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kalamata sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kalamata este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kalamata este deservit de către aeroporturile: Kalamata International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kalamata poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kalamata din timp.

Informații generale despre Kalamata

Kalamata se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KLX. Populația în Kalamata este aproximativ 54100 de rezidenți.

Fusul orar în Kalamata: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Kalamata și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.