Bilete de avion ieftine spre Juba

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Juba pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Juba din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Juba fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Juba sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Juba este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Juba este deservit de către aeroporturile: Juba International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Juba poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Juba din timp.

Informații generale despre Juba

Juba se află în Sudan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JUB. Populația în Juba este aproximativ 450000 de rezidenți.

Fusul orar în Juba: Africa/Khartoum UTC +0300, diferența de timp între Juba și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.