Bilete de avion ieftine spre Jonkoping

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Jonkoping pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Jonkoping din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Jonkoping fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Jonkoping sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Jonkoping este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Jonkoping este deservit de către aeroporturile: Jönköping.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Jonkoping poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Jonkoping din timp.

Informații generale despre Jonkoping

Jonkoping se află în Suedia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JKG. Populația în Jonkoping este aproximativ 93797 de rezidenți.

Fusul orar în Jonkoping: Europe/Stockholm UTC +0100, diferența de timp între Jonkoping și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.