Bilete de avion ieftine spre Johor Bahru

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Johor Bahru pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Johor Bahru din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Johor Bahru fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Johor Bahru sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Johor Bahru este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Johor Bahru este deservit de către aeroporturile: Senai International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Johor Bahru poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Johor Bahru din timp.

Informații generale despre Johor Bahru

Johor Bahru se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JHB. Populația în Johor Bahru este aproximativ 802489 de rezidenți.

Fusul orar în Johor Bahru: Asia/Kuala_Lumpur UTC +0800, diferența de timp între Johor Bahru și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.