Bilete de avion ieftine spre Johannesburg

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Johannesburg pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Johannesburg din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Johannesburg fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Johannesburg sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Johannesburg este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Johannesburg este deservit de către aeroporturile: Aeroportul O.R. Tambo, Lanseria International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Johannesburg poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Johannesburg din timp.

Informații generale despre Johannesburg

Johannesburg se află în Africa De Sud. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JNB. Populația în Johannesburg este aproximativ 2026469 de rezidenți.

Fusul orar în Johannesburg: Africa/Johannesburg UTC +0200, diferența de timp între Johannesburg și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.