Bilete de avion ieftine spre Jingdezhen

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Jingdezhen pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Jingdezhen din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Jingdezhen fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Jingdezhen sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Jingdezhen este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Jingdezhen este deservit de către aeroporturile: Jingdezhen Luojia.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Jingdezhen poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Jingdezhen din timp.

Informații generale despre Jingdezhen

Jingdezhen se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JDZ. Populația în Jingdezhen este aproximativ 310565 de rezidenți.

Fusul orar în Jingdezhen: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Jingdezhen și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.