Bilete de avion ieftine spre Jinan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Jinan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Jinan din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Jinan fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Jinan sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Jinan este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Jinan este deservit de către aeroporturile: Jinan Yaoqiang International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Jinan poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Jinan din timp.

Informații generale despre Jinan

Jinan se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TNA. Populația în Jinan este aproximativ 4335989 de rezidenți.

Fusul orar în Jinan: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Jinan și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.