Bilete de avion ieftine spre Jimma

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Jimma pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Jimma din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Jimma fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Jimma sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Jimma este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Jimma este deservit de către aeroporturile: Aba Segud.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Jimma poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Jimma din timp.

Informații generale despre Jimma

Jimma se află în Etiopia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JIM. Populația în Jimma este aproximativ 128306 de rezidenți.

Fusul orar în Jimma: Africa/Addis_Ababa UTC +0300, diferența de timp între Jimma și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.