Bilete de avion ieftine spre Jersey

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Jersey pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Jersey din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Jersey fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Jersey sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Jersey este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Jersey este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Jersey.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Jersey poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Jersey din timp.

Informații generale despre Jersey

Jersey se află în Regatul Unit. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JER. Populația în Jersey este aproximativ 28000 de rezidenți.

Fusul orar în Jersey: Europe/Jersey UTC +0100, diferența de timp între Jersey și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.