Bilete de avion ieftine spre Jakarta

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Jakarta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Jakarta din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Jakarta fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Jakarta sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Jakarta este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Jakarta este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Jakarta Soekarno-Hatta, Halim Perdanakusuma International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Jakarta poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Jakarta din timp.

Informații generale despre Jakarta

Jakarta se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JKT. Populația în Jakarta este aproximativ 8540121 de rezidenți.

Fusul orar în Jakarta: Asia/Jakarta UTC +0700, diferența de timp între Jakarta și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.