Bilete de avion ieftine spre Istanbul

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Istanbul pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Istanbul din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Istanbul fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Istanbul sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Iulie și August. Cererea cea mai mică la zboruri spre Istanbul este în Septembrie, Decembrie și Octombrie.

Orașul Istanbul este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional Atatürk, Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen. Zborurile directe spre Istanbul sunt deservite de 5 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Turkish Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Istanbul poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Istanbul din timp.

Informații generale despre Istanbul

Istanbul se află în Turcia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - IST. Populația în Istanbul este aproximativ 14804116 de rezidenți.

Fusul orar în Istanbul: Europe/Istanbul UTC +0300, diferența de timp între Istanbul și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Istanbul

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Istanbul: