Bilete de avion ieftine spre Isafjordur

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Isafjordur pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Isafjordur din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Isafjordur fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Isafjordur sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Isafjordur este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Isafjordur este deservit de către aeroporturile: Ísafjörður.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Isafjordur poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Isafjordur din timp.

Informații generale despre Isafjordur

Isafjordur se află în Islanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - IFJ. Populația în Isafjordur este aproximativ 2559 de rezidenți.

Fusul orar în Isafjordur: Atlantic/Reykjavik UTC +0000, diferența de timp între Isafjordur și Chișinău este de minus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.