Bilete de avion ieftine spre Irkutsk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Irkutsk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Irkutsk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Irkutsk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Irkutsk sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Irkutsk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Irkutsk este deservit de către aeroporturile: International Airport Irkutsk.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Irkutsk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Irkutsk din timp.

Informații generale despre Irkutsk

Irkutsk se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - IKT. Populația în Irkutsk este aproximativ 586695 de rezidenți.

Fusul orar în Irkutsk: Asia/Irkutsk UTC +0800, diferența de timp între Irkutsk și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.