Bilete de avion ieftine spre Ipoh

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ipoh pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ipoh din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ipoh fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ipoh sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ipoh este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ipoh este deservit de către aeroporturile: Sultan Azlan Shah.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ipoh poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ipoh din timp.

Informații generale despre Ipoh

Ipoh se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - IPH. Populația în Ipoh este aproximativ 673318 de rezidenți.

Fusul orar în Ipoh: Asia/Kuala_Lumpur UTC +0800, diferența de timp între Ipoh și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.