Bilete de avion ieftine spre Insulele Feroe

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Insulele Feroe pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Insulele Feroe din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Insulele Feroe fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Insulele Feroe sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Mai și Septembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Insulele Feroe este în Octombrie, Martie și Ianuarie.

Orașul Insulele Feroe este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Vágar.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Insulele Feroe poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Insulele Feroe din timp.

Informații generale despre Insulele Feroe

Insulele Feroe se află în Danemarca. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FAE. Populația în Insulele Feroe este aproximativ 49117 de rezidenți.

Fusul orar în Insulele Feroe: Atlantic/Faroe UTC +0100, diferența de timp între Insulele Feroe și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.