Bilete de avion ieftine spre Insula Pastelui

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Insula Pastelui pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Insula Pastelui din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Insula Pastelui fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Insula Pastelui sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Insula Pastelui este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Insula Pastelui este deservit de către aeroporturile: Mataveri International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Insula Pastelui poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Insula Pastelui din timp.

Informații generale despre Insula Pastelui

Insula Pastelui se află în Chile. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - IPC. Populația în Insula Pastelui este aproximativ 6600 de rezidenți.

Fusul orar în Insula Pastelui: Pacific/Easter UTC -0500, diferența de timp între Insula Pastelui și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.